Izložba u Veloj Luci !

PDFIspis

00Otvorenje izložbe "Duh planine dah planine" u Veloj Luci!

 

 

 

 

 

Nakon što je prošle godine izložba "Duh planine dah planine" predstavljena u prostorijama Foto-kluba u Marmontovoj u Splitu i nakon što je uspješno postavljena i više nego dobro posjećana na Noć muzeja 2019 ( a i poslije toga) , izložba je doživjela i treće izdanje i možete je pogledati u Veloj luci, u organizaciji HPD Mareta.

 

0

 

Brz dogovor, razmjena fotografija samo njezino postavljanje prošli su u jako lijepom ozračju. Izložba je otvorena 7.6.2019 i ostaje otvorena sljedeća dva tjedna u prostorijama Centra za kulturu.

 

1

 

2

 

Osobno i u ime HPD-a Mosor zahvaljujem se Frani Vlašiću koji me kontaktirao još krajem prošle godine jer i sam bio na otvorenju izložbe u Marmontovoj ulici .

 

3

 

4

 

5

Volonteri koji su omogućili postavljanje izložbe

 

Već tada ga je izložba impresionirala i poželio je pokazati planinarske fotografije i svojim sugrađanima. Misao je pretočena u djelo, a stanovnici otoka imaju mogućnost pogledati trenutke koji su planinari u svojim brojnim pohodima zabilježili u planini. Tko zna, možda se nakon svega odluče poslije sezone kupanja zaputiti u planinska prostranstva u što većem broju :)

 

Još jednom zahvaljujujem Frani Vlašiću i HPD Mareti na svemu učinjenom.

Planinarski pozdrav

Tekst :Predrag Kurtović

Fotografije Frano Vlašić