"Priče s asfalta" u programu 9. Dana Mosoraša

PDFIspis

Priče s asfalta malaZahvaljujući suradnji s Festivalom mediteranskog filma u Splitu i susretljivosti direktora festivala g. Alena Munitića i izvršnog direktora g. Gorana Akrapa i ove godine u programu Dana Mosoraša imamo filmsku noć. Ovog će se puta prikazati francuski igrani film "Priče s asfalta", pobjednički film po glasovima publike na ovogodišnjem izdanju FMFS-a.

  

Projekcija će se održati u subotu 01. listopada 2016. s početkom u 20:00h  na Ljuvaču, a ulaz je slobodan za sve zainteresirane. Ne zaboravite sa sobom ponijeti tople dekice, bocu vina, grickalice i sve ono što će užitak u filmu učiniti potpunijim.

 

07

 

Priče s asfalta

Asphalte

Subota, 01.10.2016. u 20:00, livada Ljuvač na Mosoru

Redatelj: Samuel Benchetrit

Francuska / 100' / 2015.

Zgrada u planskom naselju. Jedan pokvaren lift. Tri susreta. Šest lica. Hoće li Sternkowitz ustati iz invalidskih kolica kako bi se udvarao medicinskoj sestri iz noćne smjene? Hoće li usamljeni tinejdžer Charly pronaći ulogu za Jeanne Meyer, popularnu glumicu iz 80-ih? I što će biti s astronautom Johnom McKenzijem kojeg je nakon povratka na Zemlju udomila gospođa Hamida? Priče s asfalta priče su o isprepletenim sudbinama i svemu što nas čini ljudskim bićima: manama, vrlinama, snovima i nadama. 

Priče s asfalta plakat