Promina - vrh Čavnovka 1147 m/nv

29 Listopad 2021

promina-cavnovka thDragi mosoraši i prijatelji, pozivamo Vas da nam se u nedjelju 31. listopada 2021 pridružite na izletu PROMINA; vrh ČAVNOVKA 1147 m/nv

Nastavi čitati

 

Lipa tura sjevernom stranom otoka Brača

29 Listopad 2021

brac-sjever thDragi Mosoraši i prijatelji pozivamo Vas da nam se u nedjelju 07. studenoga pridružite na izletu do Brača. Cjelodnevni izvanredno lijep izlet, tehnički je nezahtjevan, a kondicijski ultra fin, obećava dobar tempo i ne preporuča se onima slabog srca i tankih živaca, rebatinke i najkice, molim ostavit doma, dobre pristupne postole ili mekane gojze u kombinaciji sa dobrim čarapama su topla preporuka.

Nastavi čitati

Izlet "Velika Panoga"

05 Listopad 2021

panoga thIzlet "Velika Panoga" 10.10.2021.g. (nedjelja) održati će se umjesto najavljenog izleta na Troglav. Velika Panoga je vrh koji se nalazi u jugoistočnom dijelu Velebita. Okružen je mističnim kukovima koji su u mitskim vjerovanjima obitavalište velebitskih vila.

Nastavi čitati

 

Izlet na Bjelolasicu i Klek

05 Listopad 2021

klek-bjelolasica thPozivamo Vas za vikend 16.-17. listopada na izlet na Bjelolasicu, najvišu planinu Gorskog kotara, i Klek, planinu na čijem se vrhu, prema narodnoj predaji u olujnim noćnim satima okupljaju vještice.

Nastavi čitati

Izlet "Amfiteatar izgubljenih duša"

28 Rujan 2021

troglav thVAŽNO umjesto ovog izleta će se održati izlet "Velika Panoga". Molimo sve prijavljene za izlet na Troglav da se jave na e-mail i potvrde sudjelovanje i na ovom izletu.

Nastavi čitati