Prirodoslovci-Novosti

Mosor Film Festival, MOSFF 2014.

16 Veljača 2014

Mosor Film Festival malaHrvatsko planinarsko društvo "Mosor" iz Splita organizira u sklopu obilježavanja Dana zaštite planinske prirode 1. Mosor Film Festival, pa pozivamo sve autore iz Hrvatske i inozemstva da sudjeluju s filmovima koji promoviraju ljepotu i bogatstvo planinske prirode i kulture, planinarenja, speleologije, alpinizma, sportskog penjanja, ekstremnih sportova, avanturizma te važnošću zaštite prirode...

 

Nastavi čitati

 

Probili smo led!

27 Siječanj 2014

Mosor02Ove je subote 25. siječnja stigao taj dugo iščekivani dan prvog izleta novoosnovane Školske sekcije HPD "Mosor" pri Prirodoslovno-tehničkoj školi u Splitu, popularno nazvane "Prirodoslovci".

Nastavi čitati

 

Prirodoslovci na vježbi iz orijentacije

14 Prosinac 2013

Marjan201303malaNakon odslušanog predavanja iz orijentacije prošlog ponedjeljka, ove su se subote članovi Školske sekcije pri splitskoj Prirodoslovno-tehničkoj školi još jednom uputili na Marjan praktično primjeniti stečena znanja.

 

Nastavi čitati

 

S Prirodoslovcima na Marjanu

24 Studeni 2013

SkolskamalaAktivnosti u Školskoj sekciji se zahuktavaju. Usprkos lošem vremenu zadnjih dana, ovog je petka održano i drugo predavanje (Kretanje u planini), a danas smo na tu temu na Marjanu odradili i prvu vježbu.

 

Nastavi čitati