Postanite fototalent National Geographica Hrvatska

PDFIspis

Fototalent 02Postanite fototalent National Geographica Hrvatska 2015.! Hrvatsko izdanje ovog prestižnog časopisa organizira fotografski natječaj te poziva čitatelje i sve zaljubljenike u fotografiju da pošalju uratke koji predstavljaju ljepotu Hrvatske!

 

Uz fotografska djela koja prikazuju prirodne ljepote Hrvatske, ali i svijeta, ovogodišnji National Geographic foto natječaj uveo je i posebnu kategoriju - najbolji zalazak sunca! Fotografije trebaju imati rezoluciju 300 dpi, a natječaj traje do 20. studenog 2015. godine. Iz obje kategorije fotografija stručni žiri odabrat će ukupno 12 najboljih uradaka koji će biti objavljeni u kalendaru National Geographica Hrvatska za 2016. godinu, a prvo mjesto osvojit će i vrijednu nagradu – smartphone Samsung Galaxy S6 edge. Vodeći svjetski cider – Strongbow – nagradit će poklon-paketom najzanimljiviju, najoriginalniju i najosebujniju fotografiju sunca na zalasku.

 

Fototalent 01

 

 

Fotografije možete poslati e-poštom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili običnom poštom na diskovima na adresu National Geographic Hrvatska, za Fototalent 2015., Radnička cesta 39, 10 000 Zagreb. Jedan natjecatelj može poslati maksimalno 10 fotografija za svaku od dvije kategorije.