Održan tečaj za planinarske vodiče na Mosoru

17 Svibanj 2022

tecaj-mosor thProtekla se dva vikenda (7.-8.5. i 14.-15.5.2022.) na našem Mosoru održavao tečaj za planinarske vodiče HPS-a standarda A, kojem je pristupilo 28 polaznika iz dalmatinskih planinarskih udruga...

Nastavi čitati

 

Planinarska tura - izlet na Vlašić (BiH)

16 Svibanj 2022

vlasic thPozivamo vas za vikend od 21. do 22. svibnja 2022. g. da nam se pridružite na izletu na planinu Vlašić u srednjoj Bosni i grad bogate povijesti Travnik, u podnožju planine.

Nastavi čitati

 

Izlet Pag, Rab i Zavratnica

14 Svibanj 2022

pag thPozivamo vas da se za produženi vikend od 26. svibnja do 30. svibnja pridružite izletu kojim obilazimo mjesečevu površinu otoka Paga, treking ćemo napraviti i do Marsa pa zasukat nogavice po pješčanom raju - otoka Raba.

Nastavi čitati

 

Radne akcije na Mosoru

10 Svibanj 2022

akcija-daske thSvakim vikendom smo korak bliže početku radova na krovištu planinarskog doma Umberto Girometta, jednog od najstarijih i najvećih planinarskih objekta u Dalmaciji. Prošlu nedjelju je 50-ak vrijednih Mosoraških ruku unatoč sitnim kapima kiše došlo i krenulo prema domu sa daskama ispod ruku/na ramenima/na rusacima potrebnih za obnovu njegova krova.

Nastavi čitati

 

Mosoraši sudjelovali u akciji "O La La večere za beskućnike"

10 Svibanj 2022

kuhanje thNije nepoznanica da Mosoraši kao i svi planinari vole jest, kuhat, ali najviše vole pomagati i redovito sudjeluju u humanitarnim akcijama. Ideja za ovu se stvorila na izletu u Istri tijekom jedne večeri kada se nakon cjelodevnog planinarenja kuhala večera u smještaju.

Nastavi čitati

 

Stranica 8 od 387