Počela nova planinarska škola

PDFIspis

Skola2011mala

Ovog je utorka s radom započela nova opća planinarska škola u organizaciji našeg Društva. Voditeljicu ovogodišnje škole Meri Prar predstavio je predsjednik Goran Gabrić, te svim polaznicima zaželio da usvoje što više znanja koje će im u budućnosti pomoći da im planinarenje bude što ugodnije.

Dobrodošlicu polaznicima, kojih se na prvom predavanju okupilo 30-ak, zaželio je i pročelnik Izletničke sekcije Gordan Đirlić, da bi po tom odslušali dva predavanja. Prvo im je Denis Vranješ govorio o važnosti kvalitetne pripreme za odlazak u planinu, da bi ih potom Goran Gabrić upoznao s bogatom poviješću planinarstva.

 

 

 

Skola201101

 

 

Prvi izlet je ove nedjelje kad planinarski vodiči i instruktori polaznike škole vode na Mosor, gdje će se moći upoznati s tehnikama kretanja na terenu, a mnogi će se od njih po prvi puta upoznati s planinarskim markacijama. Sigurni smo da će boravak na Mosoru na sve njih ostaviti lijep utisak i da će ih potaknuti da nastave sa školovanjem unutar ove opće planinarske škole.

 

 

Skola201102

 

 

Još uvijek nije kasno da nam se priključite u pohađanju nastave, pa sve nove zainteresirane očekujemo već sljedećeg utorka u Sinovčićevoj 2, gdje će se s početkom u 20:00h održati nova predavanja za buduće diplomirane planinare.

 

 

Dobro nam došli!