Utrka - Štamparija 2017.

PDFIspis

Štamparija MALAJoš jedna trail utrka?! Da, još jedna utrka u moru drugih, ali ova grize malo jače.

 
 
 
Ovo je u biti drugo izdanje Štamparije, ali za vas koji ste bili prošle godine, odmah da vas razočaramo – utrku smo skroz izmjenili. Kreće se u nedjelju 10. prosinca s izvora Žrnovnice i nakon što se dođe do Štamparije ide se nazad nizbrdo do starta, odnosno cilja. S obzirom da je staza kružna, samo će se na nekim kraćim dionicama spuštati istim smjerom kuda se i uspinje. Staza će biti označena, a gotovo odmah od starta prelazi u planinarsku stazu radi čega će natjecatelji startati kronometarskim startom (ako nas bude više od 5). ;)
Ono što želimo sačuvati s prošlog izdanja je atmosfera. Cilj nam je održati prijateljsko ozračje bez sterilnih, bezličnih “tip-top“ organizacija. Kvaliteta nad kvanitetom!
 
Štamparija
 
Pitate se što ćete dobiti u cijenu kotizacije? Stazu! Nema fancy okrepa sa domjenkom, nema tiskanih nepoderivih startnih brojeva, nema majici ni buffova, nema nabrijavanja glazbom pred start, nema finišerskih priznanja, nema plaćenog osiguranja, a medalja za najbrže će biti ako stignemo nešto napraviti.
Ali kako smo dobrog srca, vodu ćemo vam dati na pola uspona i na samoj Štampariji. Topli obrok ćemo spremiti na tronošcu tokom utrke, a svi zajedno grijati ćemo se na logorskoj vatri.
E da, ipak ima startni paket - poklon našeg sponzora, a on je zapravo besplatni primjerak Slobodne Dalmacije. Jedini problem je što vas on čeka na Štampariji i morate ga donijeti čitavog u cilj isto kao što su ljudi nosili prvi primjerak istoimene novine, s istog mjesta, davne 1943.g.
Tko nije bio lani i grijao se u stiskavcu na kiši u vrletima Mosora, ne zna što je propustio. ;)
 
 
HPD Mosor
Sinovčićeva 2, p.p. 233
21001 SPLIT
OIB: 40461293872
tel: 021/394-365
fax: 021/272-719
mob: 091/50 99 545
  091/50 99 541
hpd.mosor.split@gmail.com