Prirodoslovci-Novosti

Ususret izletu od Piska do Zadvarja

03 Ožujak 2016

Prosika 03Prošlu smo nedjelju na poziv Rajka i Borisa, vodiča zajedničkog izleta Izletničke i Prirodoslovne sekcije od Piska do Zadvarja, krenuli s njima u izviđanje ove uistinu čudesno lijepe staze kroz krajolik koji će vas ostaviti bez daha.

Nastavi čitati

 

Grudanje na Kamešnici

28 Veljača 2016

Tovarnica 25Prošlu nedjelju naši su se Prirodoslovci zajedno sa stručnim vodstvom Sanje Marinov i njene ekipe uputili na Kamešnicu, te za razliku od ostalih izleta na ovom nam se pridružio veći broj profesora nego prije.

Nastavi čitati

 

Prirodoslovci na Tovarnici

24 Veljača 2016

tovarnica 01 malaPrirodoslovci, njihova voditeljica Zrinka, par profesora i djeca, te mi kao vodiči, zajedno sa Tolićima koji su se pridružili na početku uspona i par novopečenih članova HPD Mosor činili su ekipu koja se popela na Tovarnicu.

Nastavi čitati

 

O Šumskom danu u HP-u

11 Veljača 2016

Hrvatski-planinar-LOGOSlužbeno glasilo HPS-a "Hrvatski planinar" redovito prati i objavljuje informacije vezane uz aktivnosti u našem Društvu, pa je tako u zadnjem broju za veljaču o.g. u rubrici Zaštita prirode objavljena vijest o još jednom Šumskom danu kojeg zadnjih godina na Mosoru provode članovi sekcije "Prirodoslovci".

Nastavi čitati