Izletnička sekcija - Novosti

Zubato sunce - oku milo, stres za tilo

21 Ožujak 2013

PutaljmalaPriznat ću Anti da zna natjerat žabu u vodu, iako kažu da to i nije tako teško, njemu baš ide od ruke. Kupio me obećanim laganim i zabavnim izletom s novim Mosorovim školarcima i nije preuveličavao, bilo je baš za odmoriti dušu.

Nastavi čitati

 

Ajmo, još samo 5 minuta!

12 Ožujak 2013

Skola2013mala1Počela je s radom još jedna Mosorova planinarska škola! Prva su predavanja proljetne škole već po dobrom starom običaju održana prvog utorka u ožujku, a odaziv je sve iznenadio.

Nastavi čitati

 

Bitovnja na Mosoru

10 Ožujak 2013

Ljubljan2013malaProšlog su nam vikenda u posjeti bili članovi UO-a prijateljskog PD "Bitovnja" iz Kreševa u Srednjoj Bosni. Kako smo im zadnjeg puta pokazali središnji dio Mosora, te noćili na pl. domu, ovog smo se puta odlučili za "Lugarnicu" s usponom na Ljubljan. 

 

Nastavi čitati

 

Mali Ante

08 Ožujak 2013

ABuljevic03Ove je srijede prije predavanja o Prenju našem mladom članu i jednom od najmlađih obilaznika Hrvatske planinarske obilaznice desetogodišnjem Anti Buljeviću kao poticaj za daljnu aktivnost i u znak zahvale za promicanje imena HPD "Mosor" iz ruku predsjednika Društva gdina. Gorana Gabrića uručeno nekoliko poklona, poput gležnjača, planinarskih štapova, majice "Mosora", te "Planinarskog udžbenika",  koji će mu vjerujemo olakšati daljne planinarenje.

Nastavi čitati