Plan aktivnosti HPD Mosor u 2018.g.

PDFIspis

Crna Gora 33U 2018. g. nas očekuje još veći broj izleta i pohoda kako kroz Izletničku sekciju, tako i za Mosoraški planinarski pomladak te Visokogorsku sekciju. Središnji godišnji izlet Izletničke sekcije nas vodi u Rumunjsku i čudesne Transilvanijske Alpe, među visoke vrhove Južnih Karpata i bajkovite srednjovjekovne gradiće.


Od škola i tečajeva očekuju nas dvije opće planinarske škole (proljeće i jesen), sportsko-penjačka škola, alpinistička škola, Mala planinarska škola za djecu, visokogorski tečaj, tečaj planinarske fotografije i treninzi sportskog penjanja za djecu.


U sljedećoj godini, osim redovitih akcija markiranja, planiramo i brojne radne akcije sa ciljem uređenja planinarskog doma "Umberto Girometta" kako bi postao što ugodnije mjesto za boravak planinara, pa se nadamo i Vašoj pomoći u bilo kojem obliku.


Ovo je naravno samo dio aktivnosti našeg Društva i njegovih odsjeka i sekcija, jer ne stane sve na samo dva lista...stoga nas redovito pratite putem ove stranice i budite informirani kako Vam ne bi promaklo nešto zanimljivo i važno.

 

Plan aktivnosti HPD Mosor u 2018. 1

Plan aktivnosti HPD Mosor u 2018. 2

 

Plan aktivnosti možete preuzeti u pdf-u klikom na ovaj LINK