Novosti iz Odsjeka planinskog trčanja

PDFIspis

20160123 111252 malaIz našeg novoosnovanog Odsjeka planinskog trčanja stižu lijepe vijesti.  Članica Odsjeka Ana Martinić je ove subote u 4. kolu Strka Trail Lige postigla izvrsno drugo vrijeme, a i rezultati ostalih Mosorašica i Mosoraša itekako ohabruju pred nadolazeću trail utrku – Marjan trail.

 

Start i cilj su u subotu 13.02. u 10 sati u centru svemira – na splitskoj Rivi, a staza nakon uskih Varoških kala i najljepših splitskih vidikovaca, Prve Vidilice i vrha Telegrin, vrluda Marjanskom šumom i plažama. Utrka ima dvije dužinske kategorije nazvane po pjesmama Dina Dvornika: Gibajmo se, dužine oko 10 km i s oko 300 m uspona i silaska i Jače manijače dužine oko 20 km s 550 m uspona i silaska. Ovo je prilika za sve da saznaju zašto se Splićani toliko ponose svojim Marjanom, a i za Splićane da upoznaju Marjan na jedan drugačiji, uzbudljiviji način. Svi natjecatelji će dobiti majicu utrke i topli obrok nakon utrke, a za najbrže su osigurane vrijedne nagrade. O sigurnosti natjecatelja će se brinuti policija i HGSS. Utrka se boduje za Strka Trail Ligu, a ujedno je i prva utrka Proljetnog Treking Kupa u društvu poznatih utrka s područja Dalmacije: Prominatrek, Imbertrek, Jesenice Treking i Mosor Grebbening. Startnina za obje kategorije je 100 kn, a prijave su isključivo online do 07.02. na stranici www.stotinka.hr. Više informacija o utrci možete vidjeti na stranicama Trail i treking kluba Strka, organizatora utrke,www.ttk-strka.hr.

 

ane

 

Fico legenda

 

Meri i Ana

 

Procelnik Vele

 

Ivan

 

20160123 111304-1

 

Također molimo sve članove HPD Mosor koji sudjeluju na trail i treking natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu da se jave pročelniku Odsjeka planinskog trčanja Oliveru Vidoviću na 091/538-3765 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Tekst: Oliver Vidović

Fotografije: Danica Buškain