Izlet Velebit, Veliki Sadikovac

18 Listopad 2022

veliki-sadikovac thJutro je, u biti još je noć, 4:17 sati (volim broj 7 pa uvijek kad navijam budilicu mora biti negdje broj 7!!). Dosadna budilica bjesomučno zavija na noćno-jutarnji mjesec. Dogovor je da pokupim u 5 sati susidu Kiku. Bolovi u trbušnom zidu od smijeha su zagarantirani nakon druženja s njom, čemu se skoro više veselim nego velikom Velebitu.

Nastavi čitati

 

Dječji izlet "Kineski zid - Grebaštica"

17 Listopad 2022

grebastica thDragi naši mali Mosoraši i roditelji, pozivamo vas da nam se u subotu 22. listopada 2022. pridružite izletu "Kineski zid" - Grebaštica.

Nastavi čitati

 

Otvorenje izložbe i promocija knjige

16 Listopad 2022

otvorenje thU srijedu navečer u prostorijama društva je otvorena izložba fotografija nastalih tijekom radnih akcija obnove pl. doma te zračnih fotografija našeg novog krova. Navratite tijekom radnog vremena tajništva (utorak/srijeda 17-21h; četvrtak 10-14h) i pogledajte kako su vrijedni volonteri mjesecima iznosili materijal za krov.

Nastavi čitati

 

Planinarenje u visokim planinama

14 Listopad 2022

planinarenje-u-visokim-planinama thTijekom naredna tri mjeseca, na našim ćemo web stranicama svakog petka redovito objavljivati eseje koje su u sklopu svog programa školovanja - na teme svih školskih predavanja - napisali polaznici 5. Visokogorske škole HPD-a "Mosor". Uvjereni smo kako će na taj način mnogi naši članovi koji se dosad nisu susreli sa čarima i izazovima planinarenja u visokom gorju steći potrebna predznanja, a nadamo se kako će ovi eseji potaknuti zainteresirane da upišu sljedeću Visokogorsku ili Ljetnu alpinističku školu.

Nastavi čitati

 

Gljevarenje do Kurtegića doca, Burnjače i Garjete / Kamešnica

12 Listopad 2022

gljevarenje thDragi Mosoraši i prijatelji, pozivamo vas da nam se u nedjelju 23. listopada pridružite na cjelodnevnom izletu na Kamešnicu.

Nastavi čitati

 

Stranica 7 od 395