Korčula - zemlja i more

02 Svibanj 2022

korcula thDragi Mosoraši, usudite se opeta doći na otok Korčulu 14.05-15.05. Točan raspored aktivnosti po rečenim datumima naravno nije sigurno da će se odvijati po zacrtanom rasporedu, ali ...

 

 

Nastavi čitati

 

U Vranjači i uokolo nje

02 Svibanj 2022

vranjaca thUskrs i sami pojam istoga za neke od nas odjednom vise nije bio isti, od novih prijateljstava do samostalnih izleta svatko od nas je u sebi uskrsnio nešto novo. Približio se tako i vikend čija je prognoza odredila da izlet ipak bude u subotu, za neke i dalje radni dan. 

Nastavi čitati

 

Predstavljanje javnosti novoobnovljenog spomenika profesoru Umbertu Girometti

29 Travanj 2022

spomenik-umberto-girometta-thU srijedu u večernjim satima povodom godišnjice smrti na vrhu brda Marjan javnosti je predstavljen obnovljeni spomenik profesoru Umbertu Girometti...

Nastavi čitati

 

Radom smo se prisjetili velikog Umberta Giromette

29 Travanj 2022

Radna akcija 01-thČetvrtak je dan za predavanja polaznicima Visokogorske škole HPD-a "Mosor", a jedna od najvažnijih lekcija koje instruktor može prenijeti na nove generacije planinara je važnost osobnog društvenog angažmana, te uspomena na sve one vrijedne generacije Mosoraša koje su nam u "dotu" ostavile pravo blago - planinarski dom na Ljuvaču.

Nastavi čitati

 

Karišnica i kanjon Bijele

26 Travanj 2022

bijela thPozivamo vas da nam se u nedjelju 15. svibnja 2022. pridružite na izlet Karišnica i kanjon Bijele. Posjetiti ćemo i krški fenomen Kameni ledenjak, te Jurišinku, najviši vrh Bukovice.

Nastavi čitati

 

Stranica 3 od 380